Sigma base
HACCP, algemeen, levensmiddelenindustrie
Systemen in de voedingsindustrie bereiken hun grenzen
Schooten, drs. A. van
Sigma, 2001
Systemen in de voedingsindustrie bereiken hun grenzen Doordat consumenten steeds hogere eisen stellen aan bijvoorbeeld de versheid van voedsel worden kwaliteitssystemen in de voedingsmiddelenbranche op de proef gesteld. Het is daarom belangrijk, stelt levensmiddelentechnoloog Peter Folstar, dat de branche blijft werken aan ketenbeheersing. Bovendien zullen er nieuwe wegen gezocht moeten worden in de communicatie met de gebruiker.
Deze auteur publiceerde ook
Schooten, drs. A. van | 2003
Downloads: 433
Persoonlijke kwaliteit
Schooten, drs. A. van | 2000
Downloads: 337
Automobielindustrie, TPM ...
Schooten, drs. A. van | 2002
Downloads: 250
kwaliteitswet zorginstell...
Ebbinge, Mw.. drs. M.P. | Schooten, drs. A. van | 1999
Downloads: 393
Basisvaardigheden, veilig...
Schooten, drs. A. van | 2006
Downloads: 210
Persoonlijke kwaliteit
Schooten, drs. A. van | 2003
Downloads: 362
Persoonlijke kwaliteit
Ebbinge, Mw.. drs. M.P. | Schooten, drs. A. van | 1998
Downloads: 333
organisatiecultuur, algem...
Schooten, drs. A. van | 2002
Downloads: 336
Proceskwaliteit
Schooten, drs. A. van | 2006
Downloads: 282
Proceskwaliteit
Schooten, drs. A. van | 2007
Downloads: 220
Organisatie van kwaliteit
Anderen downloaden ook deze publicaties